Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Στατιστικά Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020

Για να δείτε τα Στατιστικά των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 (νέου και παλαιού τύπου / ΓΕΛ και Εσπερινά) πατήστε εδώ (site Υπουργείου Παιδείας).

Οι εικόνες είναι όσες χίλιες λέξεις! 
5 σχόλια:

 1. Λεπτομερής ενημέρωση!!! Ευχαριστουμε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν και τα βλέπουμε κάθε χρόνο, είναι λυπηρά τα ποσοστά αποτυχίας στα μαθηματικά, ιδίως για τους υποψήφιους των σπουδών οικονομίας-πληροφορικής. Δεν είναι μόνο ότι το 75% έγραψε κάτω από τη βάση, αλλά το 50% κυμάνθηκε στην κλίμακα 0-5 !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. από αυτή την ομάδα προσανατολισμού θα βγούνε τα αυριανά στελέχη επιχειρήσεων, οικονομικοί σύμβουλοι, άνθρωποι του τραπεζικού και χρηματοοικονομικού τομέα, προγραμματιστές, πληροφορικοί της τεχνητής νοημοσύνης κ.τ.λ.
  Μήπως θα πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο όσοι θέλουν να περνάνε σε τέτοιες σχολές, προϋπόθεση να είναι ο βαθμός στα μαθηματικά και στην ΑΟΘ ή στα μαθηματικά και στην ΑΕΠΠ να και στα δύο μαθήματα τουλάχιστον 12 σε καθένα μάθημα? (όπως συμβαίνει κάτι παρόμοιο και στον ΑΣΕΠ)
  Νομίζω ότι τότε οι μαθητές θα παρατήσουν το facebook και το instagram και θα διαβάσουν περισσότερο.
  Όταν δίνουν εξετάσεις 90.000-100.000 και περνάνε οι 80.000 τότε γιατί να κουραστούν?
  Σίγουρα και μια μείωση του αριθμού των εισακτέων να τους έκανε καλό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τό νά εισάγονται στα κρατικά πανεπιστήμια μαθητές που δεν ξέρουν τά στοιχειώδη τι εξυπηρετεί;
  Ψηφοθηρικοι λόγοι ΚΑΙ ΜΌΝΟ!
  Πεταμένα λεφτά των φορολογουμένων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αν πραγματοποιηθούν τα λεγόμενα της υπουργού, τότε η φετινή είναι η τελευταία (ή η προτελευταία) χρονιά που βλέπουμε να εισάγονται φοιτητές με τόσο χαμηλές βαθμολογίες.
  Αναμένουμε ανακοινώσεις επί του θέματος (μαζί με άλλα βέβαια, όπως ύλη πανελληνίων 2021, ενημέρωση για τράπεζα θεμάτων και ποσόστωση βαθμολογίας των τριών τάξεων στην εισαγωγή σε σχολές)

  ΑπάντησηΔιαγραφή