Στηρίξτε το έργο μας!

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

1ο τεστ από το Καλαμαρί για το σχολικό έτος 2020 - 21

Ο αγαπητός φίλος από την Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί Ιωάννης Σαράφης μας προσφέρει και φέτος τα μοναδικά του τεστ στην ύλη της Γ Λυκείου. 

Ύλη: μέχρι την παράγραφο 1.3

Για απευθείας αποθήκευση πατήστε εδώ.

Για να δείτε όλα τα νέα αρχεία για το σχολικό έτος 2020 - 21 

από το Λύκειο - Γυμνάσιο και ΕΠΑΛ πατήστε εδώ


8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σάντρα εύχομαι να το εκτιμήσουν και άλλοι που το είδαν και το αποθηκευσαν!

      Διαγραφή
  2. Αρκετά καλο και ρεαλιστικό διαγώνισμα για σχολείο! Γιατί κατά καιρούς εμφανίζονται διαγωνίσματα στο διαδίκτυο που είναι εκτός πραγματικότητας!
    Ευχαριστούμε και σένα Μάκη κ τον κο Σαράφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε τον συνάδελφο για την προσφορά του. Συμφωνώ απόλυτα με τον kostakis όσον αφορά τα διαγωνίσματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.. αντί για γήινα θέματα βλέπουμε πολλές φορές εξωγήινα θέματα που προσπαθούν να παρουσιάσουν πρωτότυπες ιδέες αλλά ξεφεύγουν από τον στόχο τους στην προσπάθεια αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω με τους προλαλησαντες αλλα μη ξεχναμε οτι το διαγωνισμα πρεπει να εχει σχεση και με το επιπεδο του μαθηματος που διδασκεται.Αν το επιπεδο εινσι ψηλο αναλογα πρεπει να κινηθει και το διαγωνισμα....ομοια για το χαμηλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ένα ωραίο θέμα προς συζήτηση αν το επίπεδο του διαγωνίσματος καθορίζεται από το επιπεδο των μαθητών.
      Μιλώντας πάντα για Γ' Λυκείου, το επίπεδο δυσκολίας είναι δεδομένο και καθορίζεται από τους θεματοθέτες των Πανελληνίων. Αν σε ένα χαμηλού επιπέδου τμήμα βάλουμε ένα εύκολο διαγώνισμα, υπάρχει η πιθανότητα να αποπροσανατολιστούν τα παιδιά και να μην καταβάλουν την προσπάθεια που απαιτείται. Αν τους βάλουμε ένα ανάλογο των πανελληνίων, ενδεχομένως να απογοητευτούν και να τα παρατήσουν.
      Χρειάζεται πολύ προσπάθεια ώστε δουλεύοντας στα όρια των δύο ακραίων καταστάσεων να επιτυχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  5. Με προβληματίσατε και με κάνατε να έχω ενοχές γιατί και τα δικά μου διαγωνίσματα θεωρούνται απαιτητικά. Προς συμμόρφωση θα φτιάξω μια ανάρτηση με τεστ - διαγωνίσματα στη Γ Λυκείου σχολικού επιπέδου! Από εκεί θα αντλώ και για το σχολείο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρόλα αυτά πρέπει να είμαστε στο επίπεδο δυσκολίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων για να προετοιμάζουμε τους μαθητές που πρέπει να είναι ο πήχης δυσκολίας.

      Διαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος