Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

Καλή Χρονιά με ένα αρχείο με τις ιδιότητες του αριθμού 2021!Αισίως θα ασχοληθούμε με τον αριθμό 2021 
αφού έφυγε το δίσεκτο έτος 2020... 

Το blog και οι αντοχές μας έχουν μετρήσει πάνω δέκα χρόνια συνεχής παρουσίας στο διαδίκτυο και αυτό από μόνο του μας ωθεί να ανακαλύψουμε νέα μονοπάτια!

Μια ανάρτηση που με κεντρίζει με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να προσθέτω και κάτι διαφορετικό. Είναι μια συνήθεια που έχει ξεκινήσει εντατικά το 2014 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα!

Αρχικά θα δούμε τις ιδιότητες και πώς μπορούμε να εισάγουμε τον αριθμό 2021 στις ασκήσεις μας.

Στη συνέχεια θα παρουσιάσουμε τα στατιστικά του blog (για όποιον τον ενδιαφέρει) κατά τη διάρκεια του έτους 2020. Θα κλείσουμε, με 21 ασκήσεις από την Α΄ Γυμνασίου μέχρι το Πανεπιστήμιο! 

Μια συνήθεια που έγινε θεσμός! 

Δείτε τις ιδιότητες των προηγούμενων ετών: 

Για απευθείας αποθήκευση του αρχείου πατήστε εδώ.

Είστε έτοιμοι για ένα γρίφο; 

Δείτε το γρίφο που κατασκεύασε η Ραφαέλα Χατζοπούλου ετών 9 1/2 (Τετάρτη Δημοτικού) για το lisari και το 2021! 

Το αρχείο και η επεξεργασία του γίνεται σε μορφή word. 

8 σχόλια:

 1. Ας ελπίσουμε ότι το 2021 θα είναι πολύ καλύτερο από το 2020 και θα φέρει σε όλους υγεία, χαμόγελα, ευτυχία και μόνο όμορφες στιγμές. Καλή χρονιά και καλή δύναμη σε συναδέλφους και μαθητές. Και αν μας δίδαξε κάτι το 2020 αυτό νομίζω ότι είναι η υπομονή και η αλληλεγγύη. Οπότε έχοντας αυτά σαν παρακαταθήκη ας πορευτούμε όλοι την νέα χρονιά. Ευχαριστώ προσωπικά και όλους όσοι έδωσαν πολύτιμο υλικό σε όλους εμάς. Καλή χρονιά και πάλι σε όλους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επίσης μια άλλη ιδιότητα.Ο αριθμός 2021 δημιουργείται απο την συνένωση 2 διαδοχικών φυσικών αριθμών το 20 και του 21.Ο επομενος αριθμος που πληρεί αυτή την ιδιότητα είναι ο 2122.


  Καλη πρωτοχρονια ευτυχισμένο το 2021 με υγεία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλή Χρονιά εύχομαι σε όλους , φίλε Μάκη να είναι δημιουργική με πολλές επιτυχίες προσωπικές και επαγγελματικές , υγεία και αγάπη σε όλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χαρούμενο και δημιουργικό το 2021 για τους συντελεστές του lisari, με υγεία και δύναμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Kαλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε όλους! Φίλε Μάκη να χαίρεσαι και να καμαρώνεις την κόρη σου! Απ΄ό,τι βλέπω είναι έτοιμη να ακολουθήσει τα χνάρια σου! Ευχαριστούμε για όλα όσα μας προσφέρεις με ανιδιοτέλεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καλή χρονιά με υγεία και έμπνευση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή