Στηρίξτε το έργο μας!

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Τα πρώτα αποτελέσματα από τα Βαθμολογικά κέντρα (Β.Κ.)



Τα πρώτα αποτελέσματα από τα Βαθμολογικά Κέντρα (Β.Κ.) καταφθάνουν στο lisari και χωρίς επεξεργασία σας τα παρουσιάζουμε.

Το δείγμα αποτελείται από 1.895 τετράδια, όπως φαίνεται από την εικόνα και είναι από όλες τις ομάδες Προσανατολισμού (Ο.Π και Θ.Σ.).

Σχολιασμός θα γίνει με τα επίσημα Στατιστικά που θα ανακοινώσει του Υπουργείο Παιδείας. 

Η ενημέρωση θα συνεχιστεί (δεν είναι απειλή!). 

Για να δείτε τα περσινά στατιστικά 2022 και 2021 πατήστε εδώ. 

6 σχόλια:

  1. Μάκη, με γελάνε τα μάτια μου ; Πέρυσι στενοχωρήθηκα με τα γραπτά που διόρθωσα ! Φέτος συντριπτικά ανώτερα ποσοστά ! Τα θέματα δεν είχαν μεγάλες διαφορές με τα περσινά .Βέβαια τα θέματα ήταν πολύ απλά για κάποιον που έχει στοιχειώδη αντίληψη, δεν χρειάζεται να είσαι κάτι το ιδιαίτερο για να γράψεις 20. Ταπεινή μου άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ίδια άποψη έχω! Τα περίμενα σαφώς καλύτερα από τα περσινά, αλλά όχι σε αυτό το βαθμό. Αλλά δεν θα παρασυρθώ, δεν θα σχολιάσω τίποτα ακόμα αν δεν δω τα τελικά και επίσημα στατιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή η στάση που κρατάς!Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο !Παρεπιπτόντως, έβαλα θέματα εξετάσεων στο γυμνάσιο και μου βγήκαν τα μάτια με κάποια γραπτά! Έβαλα λίγο δύσκολα ο αθεοφοβος! Έβαλα σύνθετα θέματα , αλλά τους είχα δουλέψει σύνθετες ασκήσεις.(σύνθετα για τα δεδομένα των παιδιών )

      Διαγραφή
  3. Όντως χωρίς πολύ μεγάλες διαφορές με προηγούμενων (λίγων) ετών αλλά νομίζω οπως και να το δει κάποιος τα πιο εύκολα των τελευταίων ετών .Επισης σε σχέση με πέρυσι πιο απλό Β θέμα πράγμα που βοηθάει τον μέτριο (ο καλός - δυνατός το Β θα το γράψει όπως και να έχει) .Αν δεν δούμε φέτος καλύτερες επιδόσεις δεν μπορώ καταλάβω ποτέ θα δούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, έτσι είναι συνάδελφε. Το περσινό θέμα Β είχε και ύπαρξη και ορισμό αντίστροφης πράγμα που δεν είχε το φετινό .

      Διαγραφή
  4. Mάκη, σε ευχαριστώ, προσωπικά, για την ενημέρωση που μας κάνεις για τα αποτελέσματα. Περιμένω, φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, την ανακοίνωση των βαθμών και όχι μόνο για τους δικούς μου μαθητές, αλλά για κάποια γενικότερα συμπεράσματα. Καλό καλοκαίρι σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος