Googlisari

Τρέχοντα….

Εκπαιδευτικά νέα….

Τα νέα της lisari team...
1) Το πρώτο βιβλίο της ομάδα μας για την Επανάληψη στη Γ΄ Λυκείου

(18/2/2016)! Νέα επανέκδοση (26/6/2017) χωρίς το ένθετο, εμπλουτισμένο και με τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων 2016 και 2017!


2) Με καμάρι σας παρουσιάζουμε το
2ο βήμα(20/12/2016) της ομάδα μας για τους μαθητές των ΕΠΑ.Λ στη Γ Λυκείου!
Δείτε τα παροράματα.

3) Έπεται και το τρίτο βήμα της ομάδας.

Κυκλοφορεί (16/3/17)!!

Ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους τους μαθητές, ένα βιβλίο στοχευμένο στο μαθητή που έχουμε στο σχολείο, στο Φροντιστήριο στην τάξη.


Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Ο νικητής του 1ου διαγωνισμού!!

Ο νικητής του πρώτου διαγωνισμού είναι ο 
Χρήστος Σίσκας από την Θεσσαλονίκη. 

Έδωσε πλήρεις και αναλυτικές λύσεις, στην καλύτερη εμφάνιση, όπως θα δείτε παρακάτω!

Όλες οι λύσεις από όλους τους υποψήφιους ήταν άρτιες, με πολλές και διαφορετικές ιδέες, έπρεπε όμως να σταθώ στις λεπτομέρειες για να δώσω το έπαθλο. Ο νικητής ξεχώρισε στο φώτο φίνις! Σε λίγες μέρες θα αναρτηθούν οι επίσημες λύσεις, όπως και όλες οι εναλλακτικές που δόθηκαν, εκεί θα δείτε όλες τις ευφάνταστες λύσεις που σκαρφίστηκαν οι αγαπητοί συνάδελφοί μας και οι φοβεροί μαθητές της Γ Λυκείου. 

Μεγάλη παγίδα αποδείχτηκε στο 2 θέμα το υποερώτημα Γ
Πάρα πολλοί θεώρησαν δεδομένο τα συμπεράσματα του υποερωτήματος Β και έλαβα την f ως γνησίως αύξουσα και κυρτή, όμως στο υποερώτημα Β δινόταν μια επιπλέον συνθήκη που ίσχυε μόνο γι αυτό και όχι για τα επόμενα. Έτσι η πλήρης λύση στο Γ ερώτημα φαίνεται παρακάτω και ανήκει στον νικητή Χρήστο Σίσκα
Παρόμοια λύση σε αυτό το ερώτημα (Θέμα 2 / Γ) έδωσαν ο Λευτέρης Πορίχης και η Μαρία Χριστοπούλου που διαγωνίζονταν ως ομάδα.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές Γιώργο Γαβριλόπουλο και Τάσο Φράγκο που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και συναγωνίστηκαν επάξια καθηγητές Μαθηματικών.Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επερχόμενες εξετάσεις και ελπίζουμε να τους προπονήσαμε αρκετά με τον διαγωνισμό μας! Το δώρο τους θα το παραλάβουν τέλος Αυγούστου…!

Σημείωση: Μόλις με ενημέρωσε ο Γιώργος ότι είναι μαθητής της Α΄ Λυκείου και όχι της Γ όπως θεώρησα! Απίστευτο; Το μέλλον Γιώργο είναι δικό σου! Γι αυτό παρουσιάζουμε τις λύσεις, τιμητικά για να δείτε τον τρόπο σκέψη ενός μαθητή της Α Λυκείου πως αντιμετωπίζει θέματα πολύ ανώτερα από αυτό την ηλικία του, δείτε τα θα εκπλαγείτε!

Να ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή τους και την αγάπη που μας δείχνουν. 
Δείτε τις ενδεικτικές λύσεις από κάποιου υποψήφιους όπως και τις λύσεις του νικητή μας!

Δείτε - αποθηκεύστε τις λύσεις του νικητή Χρήστου Σίσκα

Οι λύσεις του Γιάννη Βλιώρα. Δείτε - αποθηκεύστε τις λύσεις, είναι καταπληκτικές!!


Δείτε- αποθηκεύστε και τις λύσεις του φίλου μας Βασίλη Κακαβά σε word μορφή.


Δείτε - αποθηκεύστε, τις 3 πρώτες λύσεις (σε word) του μαθητή της Α Λυκείου (!!) Γιώργου Γαβριλόπουλου, ένας μαθητής που προετοιμάζεται από τώρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις! Προτείνω να μελετήσουν τις λύσεις όλοι οι καθηγητές και θα εντυπωσιαστούν πως αντιμετωπίζει ένας μαθητής τα θέματα της Γ Λυκείου, κυρίως με γνώσεις της Α΄ Λυκείου και την λογική του και μόνο!3 σχόλια :

 1. Αυτόν τον πιτσιρικά μπορώ να τον παραγγείλω για μαθητή μου;

  Δεν υπάρχει κάτι πιο εντυπωσιακό από το να βλέπεις τη δράση μυαλών που αναγνωρίζεις ότι είναι τόσο καταπληκτικά που δεν τολμάς να συγκριθείς μαζί τους, κι ας είσαι 41 ετών και Μαθηματικός!

  Μπράβο Γιώργο, καλή δύναμη σου εύχομαι γιατί η επιτυχία είναι δεδομένη, εφόσον ακολουθήσεις το δρόμο που το πηγαίο σου ταλέντο και η κλίση σου ανοίγουν!

  Νικολόπουλος Θανάσης, μαθηματικός στη Ζάκυνθο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συγχαρητήρια σε όλυς τους συμμετέχοντες και στον νικητή του διαγωνισμού και ειδικότερα στους μαθητές

  Μάντζαρης Μάκης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μόλις έλαβα το βιβλίο . ευχαριστώ πολύ . θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους μαθητές.
  Σίσκας Χρήστος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Creative Commons License Αυτό έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Ελλάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...