Στηρίξτε το έργο μας!

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Η βίβλος των σημειώσεων στον Διαφορικό Λογισμό!!!

Ο συνήθης ύποπτος αυτών των συλλογών είναι ο Δημήτρης Μοσχόπουλος από το mathsteki που μας δωρίζει για ακόμη μια φορά μια ποικιλία αρχείων (2016) στο κεφάλαιο 2ο του Διαφορικού Λογισμού!

Περιέχουν:
1) Αναλυτική θεωρία
2) Αναλυτική Μεθοδολογία
3) Λυμένα Παραδείγματα
4) Παρουσίαση λυμένων παραδειγμάτων μέσω video


Το κεφάλαιο περιλαμβάνει:

• 242 σελίδες θεωρίας.
• 685 λυμένες ασκήσεις.
• 182 βίντεο

και όλα αυτά χωρισμένα ανά παράγραφο!

Για να δείτε αναλυτικά λυμένες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου για το Διαφορικό Λογισμό πατήστε εδώ.

Για να τα δείτε όλα αυτά πατήστε εδώ!


2 σχόλια:

  1. Αγαπημένε μου φίλε, Μάκη!

    Γι' άλλη μια φορά σ' ευχαριστώ για την παρουσίαση της εργασίας μου. Όσοι διαβάσουν τα σχόλια αυτής, θα πρέπει να ξέρουν ότι ο Μάκης ήταν ο πρώτος που παρουσίασε το «Μαθηματικό στέκι», όταν αυτό βγήκε στο διαδίκτυο τον Μάρτιο του 2013. Χωρίς την καταλυτική στήριξη του Μάκη, το «στέκι» θα αργούσε πολύ να γίνει γνωστό. Έκτοτε, το «lisari» έχει παρουσιάσει αρκετές φορές εργασίες που δημοσιεύονται στο «στέκι», συμβάλλοντας καταλυτικά στην περαιτέρω γνωστοποίησή του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έχει κάνει ο Μάκης και πάντα θα του είμαι υπόχρεος!

    Δύο λόγια μόνο για ό,τι μπορείτε να δείτε (και) στο κεφάλαιο του Διαφορικού Λογισμού, που ο Μάκης προτείνει.

    Πλέον δεν είναι απαραίτητη η αποθήκευση των αρχείων που σας ενδιαφέρουν, αφού μπορείτε όλα να τα βλέπετε άμεσα από την ιστοσελίδα: η θεωρία έχει ΟΛΗ περαστεί για άμεση μελέτη, έχει εμπλουτισθεί με πολλά παραδείγματα (τα περισσότερα εκ των οποίων τα βλέπετε σε ολιγόλεπτα βίντεο), ενώ και οι λυμένες ασκήσεις παρουσιάζονται σε βίντεο. Ελπίζω η νέα αυτή μορφή να σας βοηθήσει περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Δημήτρη,
    Όταν ξεκίνησα το lisari αυτό το σκοπό είχα, να ενωθούμε οι μαθηματικοί (τουλάχιστον όσοι ενδιαφέρονται) προς όφελος των μαθητών και της γνώσης και να βρω ένα δίαυλο επικοινωνίας. Οπότε όταν είδα την δουλειά σου αντιλήφθηκα εξ αρχής ότι στο χώρο μας έρχεται ένας άνθρωπος με όρεξη, διάθεση και το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω είναι να σε προβάλλω. Το "στέκι" θα γινόταν γνωστό έτσι και αλλιώς, απλά επιταχύναμε τις διαδικασίες....

    Όσοι για την εργασία σου νομίζω ότι τα λες όλα κάνοντας ένα κλικ,η δουλειά σου μιλάει από μόνη της, αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση και κανένα site ή blog δεν μπορεί να σε βοηθήσει ή να σου πάρει κάτι!

    Εμείς ευχαριστούμε Δημήτρη για την προσφορά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος