Στηρίξτε το έργο μας!

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Δύο νέα μέλη προσ+έθηκαν στη lisari team!

Δύο νέα δραστήρια και καταξιωμένα άτομα 

προστίθενται στη lisari team!

Τα νέα μέλη της lisari team είναι: 
  • Νίκος Τάσος (Σύμβουλος Β΄ στο Ι.Ε.Π.) 
  • Ιορδάνης Κοσόγλου (καθηγητής στο ΓΕΛ Εξαπλατάνου - Πέλλας).

Η ομάδα μας ανανεώνεται και προσθέτει στη δύναμή της δύο αξιόλογους μαθηματικούς, με γνώσεις, ήθος και όρεξη για μαθηματικά και εργασία. 

Επειδή, η στασιμότητα κοιμίζει, χαλαρώνει και αποσυντονίζει, προσπαθούμε να αντισταθούμε και να  δυναμώσουμε σε όλους τους τομείς. Οι νέες ιδέες, οι νέες προτάσεις και η διάθεση των παιδιών θα δώσουν μια συνολική ώθηση στις προσπάθειές μας και θα απογειώσουν τα αποτελέσματα προς όφελος όλων. 

Μην ξεχνάτε ότι η lisari team είναι μια παρέα 35 μαθηματικών που τους ένωσε αρχικά η αγάπη για τα μαθηματικά (δες Τράπεζα θεμάτων 2015). Πλέον είναι μια αγαπημένη πολυμελής οικογένεια και προσπαθεί να συσπειρώσει όλους τους μαθητικούς. 

Σκοπός της ομάδας είναι η προσφορά ποιοτικού υλικού στα Μαθηματικά, από το Δημοτικό μέχρι το Πανεπιστήμιο, από ΑΣΕΠ μέχρι Πρότυπα, από ΙΒ μέχρι PISA. Για εμάς τα μαθηματικά δεν είναι εργασία, αλλά χόμπι, διασκέδαση, έρωτας. Στην ομάδα μας δεν υπάρχουν αρχηγοί, καταστατικό, οδηγίες και κανόνες, μόνο σεβασμός και δουλειά. Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην ομάδα στείλτε το βιογραφικό σας στο email lisari.blogspot@gmail.com και τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2025!

Έπεται η συνέχεια... 

Λίγα λόγια για τα νέα μέλη μας

Νίκος Τάσος (πρώτη φωτογραφία αριστερά)

  1. Συγγραφέας 14 βιβλίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (εκδόσεις Πουκαμισάς), 2 Πανεπιστημιακά βιβλία (αυτοέκδοση) και συμμετοχή σε συγγραφή ομάδα διδακτικής των μαθηματικών με σύγχρονες τεχνολογίες (εκδόσεις Γρηγόρη).
  2. Δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά άρθρα που αφορούν στα μαθηματικά, στη διδακτική και την εκπαιδευτική ηγεσία.
  3. Μεταπτυχιακές σπουδές στο New York University (Business Mathematics), στο ΕΚΠΑ (Μαθηματικά της αγοράς και της παραγωγής) στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου (Διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων). Διδάκτορας στον τομέα της Εκπαιδευτικής Ηγεσίας.
  4. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε δημόσια σχολεία του Πειραιά και από το 2020 βρίσκεται στη θέση Συμβούλου Μαθηματικών στο Ι.Ε.Π.


Ιορδάνης Κοσόγλου (δεύτερη φωτογραφία)

  1. Ηλικία: 45 ετών
  2. Τόπος γέννησης: Αθήνα - Αμπελόκηποι
  3. Δύο παιδιά (13 και 8 ετών)
  4. Μεταπτυχιακές Σπουδές στα Μαθηματικά  (με βαθμό 9, 28 -  άριστα) - 2016
  5. Σπουδές στο Α.Π.Θ. τμήμα μαθηματικών  (με βαθμό πτυχίου: 7,2 - λίαν καλώς) - 2000
  6. Οργανική θέση - ΓΕΛ Εξαπλατάνου  "Μενέλαος Λουντέμης" - Έδεσσα.
  7. Διευθύνει τον ιστότοπο  https://blogs.sch.gr/iordaniskos από το Μάρτιο του 2011.

3 σχόλια:

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος