Στηρίξτε το έργο μας!

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Τίτλοι τέλους...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Δείτε τι σκαρφιστήκαμε κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια 
την Πρωταπριλιά του:

2023Τίτλοι τέλους... του lisari,blogspot.com 


2022: Η μεταβατική ύλη των Μαθηματικών Γ΄ Λυκείου για το σχολικό έτος 2022 - 23!

2021:Αποκλειστικό: Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 διαδικτυακά! Αποφασίστηκε!

2020: Εκτός ύλης από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - 21 οι εκθετικές - λογαριθμικές συναρτήσεις 

2019: Η νέα ύλη για τα Μαθηματικά της Γ Λυκείου 2020 - 21

2018: Οι γνωστοί συγγραφείς εμπορικών βοηθημάτων θα συγγράψουν τα νέα σχολικά βιβλία μαθηματικών της Β΄ Λυκείου

2016: Επαναφορά των μιγαδικών αριθμών για το σχολικό έτος 2016 - 17 στη Γ Λυκείου;

2013: Στη Β Λυκείου από την επόμενη σχολική χρονιά οι Μιγαδικοί Αριθμοί!


Όπως όλες οι σχέσεις, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, συναδελφικές, συγγενικές κτλ. όταν ξεκινούν ποτέ δεν γνωρίζουμε πότε θα τελειώσουν, αν θα τελειώσουν, με ποιον τρόπο θα ολοκληρωθούν και πόσο απότομα θα γίνει... 

Δυστυχώς λόγω οικογενειακών προβλημάτων δεν θα μπορέσω πλέον να ανταποκριθώ στο χόμπι μου που είναι τα μαθηματικά και να εκφράζομαι μέσω του ιστότοπου lisari. Σταδιακά στο lisari θα αναρτώνται όλο και λιγότερες δημοσιεύσεις μέχρι να σταματήσει την λειτουργία του. 

Το site, το υλικό και όλες οι δημοσιεύσεις θα συνεχιστούν να υπάρχουν στο lisari για την καλύτερη και την εύρεση των αναγνωστών όσα χρόνια χρειαστούν μέχρι να αλλάξει η ύλη ή ατονίσει το υλικό. Η σελίδα είναι δωρεάν και δεν έχουμε καμία δέσμευση να την καταργήσουμε. 

Είμαι σίγουρος ότι το όποιο κενό δημιουργηθεί θα αναπληρωθεί επάξια από τις αρκετές ιστοσελίδες μαθηματικών που υπάρχουν στο διαδίκτυο. 

Προφανώς, η ομάδα μας η lisari team θα υπάρχει και θα δίνει της παρουσία της στα μαθηματικά δρώμενα του διαδικτύου, στις αίθουσες των συνεδρίων, με μοναδικό στόχο την ένωση των μαθηματικών, στην καλύτερη προετοιμασία των μαθητών και στην συνεχή εξέλιξη της επιστήμης μας στην Ελλάδα. 

Δεν μπορώ να αναφερθώ στο κοινό που μας κράτησε υψηλά στην λίστα των εκπαιδευτικών site της χώρας, με χιλιάδες επισκέψεις καθημερινά. Δεν μπορώ να μην σας ευχαριστήσω που μας εμπιστευτήκατε, μας αναφέρατε στις συζητήσεις σας, επικοινωνήσατε μαζί μας, συμμετείχατε με υλικό, με σχόλια, γίνατε οι συντελεστές που έδωσαν πόντους στο lisari και μέσα από αυτό γίνατε πιο αναγνωρίσιμοι χωρίς να ανησυχείτε αν θα εκτεθείτε. Η προσφορά σας και η συμμετοχή σας μας έκανε όλους πλούσιους. Εγώ απλά λειτουργούσα στο παρασκήνιο, πατώντας λίγα κουμπιά παραπάνω. Οι συνεργάτες μου σε αυτή την όμορφη πορεία είσαστε εσείς και γι΄ αυτό έγινε με επιτυχία! 

Θέλω να ευχαριστήσω και την Ελληνοεκδοτική που ήταν παρούσα σε όλη την εκδοτική μας προσπάθεια καταβάλλοντας υπέρ - προσπάθειες κατά καιρούς που ανταποκρίθηκαν στα απαιτητικά αιτήματά μας για μια καλύτερη έκδοση. 

Προφανώς δεν έχω λόγια για την οικογένειά μου που λέγεται lisari team. Δεν θα σταματήσουμε να είμαστε μαζί, να συνεργαζόμαστε, να επικοινωνούμε και έχουμε την ίδια πορεία που ξεκινήσαμε από το 2015. Αν και το ορθό είναι να τους αναφέρω έναν προς έναν, θα το αποφύγω λόγω της μεγάλης συγκίνησης που βρίσκομαι. 

Εγώ ο επιμελητής και φροντιστής αυτής της προσπάθειας, Μάκης Χατζόπουλος, σας χαιρετώ και εύχομαι να τα λέμε σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται στους χώρους των συνεδρίων, στις τάξεις, στα έδρανα, στην Μαθηματική Εταιρεία.

Εις το επανιδείν. 

6 σχόλια:

  1. Ναι αλλα ειναι πρωταπριλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπιζω ΟΛΑ αυτα που έγραψες να είναι στα πλαίσια της 1απριλιας!
    Kostakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να ομολογήσω ότι με συγκινήσατε!
    Δέχτηκα δεκάδες μηνύματα, μόνο στο facebook που το κοινοποίησα έλαβα 43 δημόσια μηνύματα, διπλάσιες αντιδράσεις, δεκάδες κλήσεις και πολλά email. Όλοι μου σταθήκατε λες και είμαι αδερφός σας. Κανονικά πρέπει να εμφανίσω κάποια μηνύματα που έλαβα για να διαπιστώσουμε ότι αν προσφέρεις κάτι ο κόσμος το αναγνωρίζει. Δεν είναι αδιάφορος, εγωιστής και στον κόσμο του που λέμε αρκετοί, υπάρχουν και οι καλές στιγμές.

    Να ξεκαθαρίσω ότι το Πρωταπριλιάτικο αστείο ήταν μόνο ότι το lisari θα σταματήσει να λειτουργεί. Όλα τα άλλα για την ώρα δεν θα πω κάτι παραπάνω αφού υπάρχουν εξελίξεις και πρέπει να διαπιστώσω τι θα συμβεί. Νιώθω ότι το επόμενο βιβλίο μου δεν θα είναι μαθηματικά, αν περιγράψω όσα μου έχουν προκύψει τα τελευταία δώδεκα χρόνια.
    Η αγάπη, η υποστήριξη και η ευγνωμοσύνη που δώσατε είναι και από την μεριά μου. Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε έστω και ένα λεπτό για να επικοινωνήσετε και να να μου συμπαρασταθείτε. Έστω και με αυτά τα μέσα οι σχέσεις αναπτύσσονται και δημιουργούν ένα θετικό κλίμα για να αναπτυχθούν παραπάνω.

    Θα ζητήσω συγνώμη αν κάποιους τους αναστάτωσα και τους χάλασα ένα Σάββατο τους. Δεν είχα τέτοια πρόθεση, ήθελα με κάποιον τρόπο να ξορκίσω, να διασκεδάσω, να κοινοποιήσω τις δυσκολίες που περνάω μέσα από ένα post...

    Νιώθω ότι είμαι με την οικογένειά μου και θεωρώ ότι πρέπει να μοιράζομαι τα καλά και τα άσχημα.

    Δεν ξέρω γιατί φέτος έπαιξα με αυτό το θέμα της Πρωταπριλιάς, αυτό που ξέρω είναι ότι αν έχω όλους σας δίπλα δεν ανησυχώ για τίποτα!

    Ούτε εγώ, αλλά ούτε και το lisari!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό μήνα!!Με υγεία και δύναμη.Ελπιζω σε λίγο να μας πεις ότι όλα ήταν ένα αστείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περαστικά ότι και να είναι , η Παναγιά μαζί σας , εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά Μάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκτιμάμε τους ανθρώπους που σέβονται τους συνομιλητές τους και διδάσκουν ήθος από τα πληκτρολόγιά τους.

Το lisari είναι χώρος που ενώνει φωνές, κάνει τις διαφορετικές δυνάμεις ομόρροπες.

Είναι εδώ για να ενώσει τους μαθηματικούς και να εκφραστούν μέσα από ένα μέσο. Επομένως, οι αντεγκλήσεις και οι προσβολές δεν μας τιμούν και δεν βοηθούν το σκοπό του εγχειρήματος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ήθος σας!

Μάκης Χατζόπουλος